024-8441775

Aanleg riolering

★★★ ONTSTOPPINGSBEDRIJF ★★★ Fix-it-Riool onderscheidt zich graag van alle andere ontstoppingsbedrijven en is specialist in riool aanleg!

Riool ontstoppen

★★★ SCHOON & SNEL ★★★ Als specialist in rioleringswerk verzorgen wij zowel preventieve reiniging als ontstopping van leidingen en riolering.

Camera inspectie

★★★ Bel 024-8441775 ★★★ Fix-it-Riool maakt voor een rioolinspectie gebruik van camera rioolinspecties, leiding plaats detectie of rookdetectie.

Ontstoppingsdienst Nijmegen

U bent op zoek naar een ontstoppingsdienst Nijmegen voor het ontstoppen van uw riool? Wij zijn dé riool ontstoppingsdienst in Nederland. Waar andere bedrijven, zoals loodgieters en installatiebedrijven slechts de verstopping zelf verhelpen, zorgen wij dat ook de oorzaak van het probleem wordt achterhaald en aangepakt.

Geavanceerde materialen

Onze ontstoppingsdienst heeft de beschikking over de meest geavanceerde materialen om ieder ontstoppingsprobleem te achterhalen en de verstopping te verhelpen en voorkomen. Met diverse cameratechnieken kunnen wij op de diameter nauwkeurig de verstopping detecteren.

Vaste werkwijze

Om tot een goede en effectieve ontstopping te komen hanteert ons ontstoppingsbedrijf in Nijmegen een vaste werkwijze. Allereerst zullen wij door middel van een hoge drukunit de verstopping proberen te verhelpen. Leidingen reinigen wij met behulp van roterende spuitkoppen. Mochten deze handelingen de verstopping niet verholpen hebben, kunnen wij onder meer met behulp van een camera of een rookgenerator de oorzaak achterhalen. Als de oorzaak eenmaal bekend is hanteert onze ontstoppingsdienst de juiste methode om de verstopping compleet te verhelpen.

Ontstoppingsdienst Nijmegen inschakelen

Wilt u ook de diensten inschakelen van onze ontstoppingsdienst Nijmegen en de verstopping in uw riolering of leidingen oplossen door middel van een rioolreiniging en rioolinspectie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een offerte op maat. Wij zijn u graag van dienst!