024-8441775

Aanleg riolering

★★★ ONTSTOPPINGSBEDRIJF ★★★ Fix-it-Riool onderscheidt zich graag van alle andere ontstoppingsbedrijven en is specialist in riool aanleg!

Riool ontstoppen

★★★ SCHOON & SNEL ★★★ Als specialist in rioleringswerk verzorgen wij zowel preventieve reiniging als ontstopping van leidingen en riolering.

Camera inspectie

★★★ Bel 024-8441775 ★★★ Fix-it-Riool maakt voor een rioolinspectie gebruik van camera rioolinspecties, leiding plaats detectie of rookdetectie.

Rioolreiniging en rioolinspectie

Als ontstoppingsbedrijf in Nijmegen, zijn wij de specialist in rioolreiniging en rioolinspectie. Indien u last heeft van een terugkerende rioolverstopping, een onaangename geur of stankoverlast, kunt u ons bedrijf inschakelen om de kwalitatieve toestand van uw leidingstelsel te inspecteren en de oorzaak van het probleem te achterhalen.

Achterhalen van het probleem

Waar andere bedrijven regelmatig direct rioolreiniging toepassen, achterhalen wij eerst het probleem, zodat u hier in de toekomst geen last van heeft. Wij maken gebruik van camera rioolinspecties, leiding plaats detectie en rookdetectie.

Rioolinspectie

Voordat we rioolreiniging toepassen, zorgen wij eerst voor een controle van het leidingstelsel. Door geavanceerde handcamera apparatuur op onze inspectiewagens, zijn wij in staat om perfecte videobeelden te maken van het leidingstelsel, zodat wij precies zijn waar het verstopt zit. Wij brengen vervolgens een rapport uit waar de staat van het afvoersysteem in beschreven staat. Bovendien krijgt u ook de videobeelden op DVD uitgereikt.

Leidingplaats detectie en rookdetectie

Naast rioolinspectie kunt u bij ons ook terecht om leidingplaats detectie of rookdetectie te laten uitvoeren. Door middel van leiding plaats detectie brengt de Riool Reiniging Service (RRS) de locatie van bijvoorbeeld afvoerleidingen, rioleringen en septic tanks volledig in kaart. Rookdetectie is daarentegen een effectief middel om lekkages tegen te gaan en oorzaken van stankoverlast snel te achterhalen. Het grote voordeel hiervan is dat er geen vloeren, muren, leidingen en rioleringen opengebroken hoeven te worden.

Rioolreiniging en rioolinspectie laten uitvoeren?

Door middel van deze geavanceerde middelen zijn wij in staat snel problemen snel te achterhalen en effectieve rioolreiniging toe te passen in iedere situatie. Wilt u ook een rioolinspectie laten doen of rioolreiniging laten uitvoeren door een specialist? Dan kun u contact met onze ontstoppingsdienst in Nijmegen opnemen door het invulformulier op deze website in te vullen en te versturen. Onze medewerkers staan graag voor u klaar voor een rioolreiniging en rioolinspectie.