024-8441775

Aanleg riolering

★★★ ONTSTOPPINGSBEDRIJF ★★★ Fix-it-Riool onderscheidt zich graag van alle andere ontstoppingsbedrijven en is specialist in riool aanleg!

Riool ontstoppen

★★★ SCHOON & SNEL ★★★ Als specialist in rioleringswerk verzorgen wij zowel preventieve reiniging als ontstopping van leidingen en riolering.

Camera inspectie

★★★ Bel 024-8441775 ★★★ Fix-it-Riool maakt voor een rioolinspectie gebruik van camera rioolinspecties, leiding plaats detectie of rookdetectie.

Over Fix-it-Riool

Fix-it-Riool is een ontstoppingsbedrijf in Nijmegen en onderscheidt zichzelf graag van alle andere rioolbedrijven. Het idee voor Fix-it-Riool is ontstaan uit de mening dat het beter kan en moet. Vandaag de dag is Fix-it-Riool al enige jaren actief in de rioleringsbranche en is al veel bedrijven tegen gekomen die qua professionaliteit nog het een en ander kunnen leren.

Eerlijk werk

Fix-it-Riool is een rioolbedrijf dat eerlijk werk levert. Wij hebben als doelstelling om het beter te doen dan andere bedrijven in de rioleringsbranche. Van ons kunt u daarom een eerlijk antwoordt verwachten op al uw problemen. Bij het uitbrengen van een offerte zorgen wij voor op maat werk en zorgen wij voor de juiste prijs- kwaliteitsverhouding. Zo komt u achteraf niet voor vervelende verrassingen te staan.

Kwaliteit en professionaliteit

Naast eerlijk werk, leveren wij ook kwalitatief hoogwaardig werk tegen scherpe prijzen. Wij willen graag de beste zijn en dat zijn wij ook. Fix-it-Riool biedt dan ook niet anders dan kwaliteit en professionaliteit tegen de meest scherpe tarieven in de markt.

Vrijblijvend contact met Fix-it-Riool

Wilt u het riool ontstoppen en heeft u interesse in rioolbedrijf Fix-it-Riool? Neem dan nu geheel vrijblijvend contact met ons op en laat ons een offerte op maat laten uitbrengen. De medewerkers van Fix-it-Riool komen voor grote en kleine werkzaamheden aan leidingen en riool, graag bij u op locatie!